hullámvasút

Gardaland

A Gardaland egy népszerű vidámpark a Garda-tó délkeleti sarkánál, Pacengo és Peschiera között. Ajánlatos nem szezonban menni, mert tömeg van, és az élményt el tudja rontani, ha minden egyes hullámvasút előtt 1 órát sorban kell állnunk. Tehát nem főszezonban, vagy ha már ott vagyunk, akkor valami hétköznapon látogassuk meg. A vidámpark amúgy nagyon állat, főleg a Tornádó nevű hullámvasút. ;)  

Gardaland

 

 

Gardaland – A belépő ára

A belépő ára 28 Euro! Igen, sok… Cserébe viszont egész napos programot kapsz, és ezzel a jeggyel már bárhová felülhetsz, szabadon mozoghatsz a parkon belül. Gyerekekkel azt hiszem kötelező program. :) Már, ha képesek vagyunk ennyit kicsengetni… Illetve még akkor érdemes bemenni, ha gyermekünk még nem érte el az 1 méteres magasságot! Mert ez esetben Ő ingyen bemehet szülői – vagy ahhoz hasonló – felügyelettel! ;) Ez nagyon király! Szóval Kedves Szülők, elő a centivel, és ha a gyerek még nincs 1 méter, irány a Gardaland, amíg nem késő! :D  

Gardaland - A belépő ára

 

Gardaland – nyitvatartás

A vidámpark nyáron 9:30-tól 24:00-ig nyitva van, amúgy pedig április elejétől szerptember végéig 9:30-tól 18:30-ig. Mi augusztusban voltunk a Garda-tónál, aggódtunk is a lányokért, hogy hol vannak már. Ugyanis ezen a napon raktuk körbe a tavat kerékpáron, amíg a lányok mulattak a vidámparkban. Mi már délután 3-ra visszaértünk, de ők csak nem jöttek meg. Ők is bringával mentek, a park kb. 20km Gardától. Szóval ilyen könnyű otthagyni ezt a vidámparkot. :)

 

Gardaland - nyitvatartás