Gardaland

A Gardaland egy népszerű vidámpark a Garda-tó délkeleti sarkánál, Pacengo és Peschiera között. Ajánlatos nem szezonban menni, mert tömeg van, és az élményt el tudja rontani, ha minden egyes hullámvasút előtt 1 órát sorban kell állnunk. Tehát nem főszezonban, vagy ha már ott vagyunk, akkor valami hétköznapon látogassuk meg. A vidámpark amúgy nagyon állat, főleg a Tornádó nevű hullámvasút. ;)  

Gardaland

 

 

6 hozzászólás

Csilla2008, május 20, - 16:16

Ja nagyon tuti az egyszer biztos! Én most voltam vasárnap és nagyon élveztem! Annak ellenére hogy nem szezon volt rengetegen voltak. El sem tudom képzelni mi lehet mikor sokan vannak…. :O

nikíí2008, május 31, - 14:33

én tavaly nyáron voltam ,de most is megyek. áhh kibaszott jó volt ( L ) . érdekes a másik hullámvasúthoz a zöldhöz, meg a szabadeséshez nem kellett sokat sorban állni.mi főszezonban voltunk, tényleg elég sokan voltak de egyáltalán nem rontotta el az élményt. mindenkinek ajánlom. szerintem sokkal jobb mint disneyland. én a blue tornádora nemmertem felülni tavaly, de most szerintem felfogok ;)

matyesz2008, július 24, - 16:19

Szia! Hány centitől lehet felülni a blue tornadora, a magic mountainra és a többi extrém dologra?

Arpesz2008, július 26, - 22:59

Szia!
Utánanéztem Neked:
http://www.gardaland.it/en/servizi/guidadisabili_ING.pdf
Ennek a PDF-nek a második oldalán, a jobb oldalt megtalálsz minden ilyen infót, min/max magasság, életkor, ilyenek… Ha valamit nem értesz, szólj, és segítek! ;)

matyesz2008, július 30, - 17:48

naon kössz.

JOCO2010, március 2, - 15:21

HELO MINDEN EVBEN JAROK KIRAJ A BLUTORNADO HA EGESZ EVRE MEGVESZED A JEGYET AKOR 100 EUROBOL MEGUSZOD ES AKOR MESZ AMIKOR AKARSZ

Hozzászólás

Hozzászólásod: